2014. november 15., szombat

PEACH előadás Taiwan és a szárazföldi Kína kapcsolatairól




A PPKE BTK Modern Kelet-Ázsia Kutatócsoport szeretettel meghív minden kedves érdeklődőt a Pázmány East Asia Club, Hungary (PEACH) következő előadására, melynek témája:

The Present State of Cross-Strait Relations

Előadó:

Dr. Liou To-hai professzor, a National Chengchi University (Taipei, Taiwan) Diplomácia Tanszékének vezetője, a WTO Tanulmányok Központ és az Ausztrál Tanulmányok Központ igazgatója. 

Az előadás nyelve: angol

Az előadás célja, hogy áttekintéssel szolgáljon a kínai-taiwani viszony történelmi alakulásáról, valamint, hogy részletesen ismertesse a kétoldalú kapcsolatok jelenlegi állapotát, lehetséges jövőbeli alternatíváit.

Időpont: 2014. november 20. (csütörtök) 16:00
Helyszín: PPKE BTK Sophianum, 1088 Budapest, Mikszáth tér 1.  II. emelet 206-os terem

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Facebook esemény linkje: https://www.facebook.com/events/602375319888667/

Felhívjuk a figyelmet, hogy az előadás után, 18:00-kor Liou professzor az ELTE BTK Múzeum körúti campusán tart előadást a Diaoyu/Diaoyutai/Senkaku-szigetek körüli területi vitáról.



A PEACH rendezvények keretében különböző területek magyar és külföldi szakértői tartanak előadásokat aktuális kelet-ázsiai témákról. Az előadások nyitottak, a szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak. További információ: https://www.facebook.com/eastasiaresearchppke.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése