2015. február 21., szombat

PEACH előadás: Kelet-Ázsia és Dél-Amerika kapcsolata


A PPKE BTK Modern Kelet-Ázsia Kutatócsoportja szeretettel meghív minden kedves érdeklődőt a Pázmány East Asia Club, Hungary (PEACH) rendezvényére, amelyre 2015. február 23-án, hétfőn 18:00 órától kerül sor.

Meghívott előadó: Dr. Lehoczki Bernadett egyetemi adjunktus, BCE Nemzetközi Tanulmányok Intézet

Az est témája: Az inter- és transzregionalizmus új dimenziói: Latin-Amerika és Kelet-Ázsia

Az előadás célja, hogy rövid áttekintéssel szolgáljon Latin-Amerika és Kelet-Ázsia, különös tekintettel Kína kapcsolatainak fejlődéséről, amely a politikai, gazdasági reláció mellett a kulturális kapcsolatok alakulását is magába foglalja. A rendezvény alkalmával a hallgatóság megismerheti az egyes latin-amerikai országok Kelet-Ázsiával szembeni külpolitikájának legfőbb jegyeit, Kína politikai, gazdasági törekvéseit, valamint a kapcsolatok jövőbeli alakulásának esélyeit a legfrissebb információk tükrében.

Helyszín: Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar, 1088 Budapest, Mikszáth Kálmán tér 1. I. emelet 112-es terem

A PEACH rendezvények keretében különböző területek magyar és külföldi szakértői tartanak előadásokat aktuális kelet-ázsiai témákról. Az előadások nyitottak, a szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.
További információ: https://www.facebook.com/eastasiaresearchppke

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése