2014. október 1., szerda

China Day - Kínai nap a Corvinuson




Október 6-án, hétfőn 12.30-tól Kínával kapcsolatos programok sokasága várja az érdeklődőket a PPKE BTK partnerintézményénél, a Budapesti Corvinus Egyetemen. 

A rendezvény  a Shanghai-i Fudan Egyetemmel közösen kerül megrendezésre, ahol az érdeklődők - többek között - megismerkedhetnek a neves intézménnyel és az ottani élettel. Kiállítást láthatunk különböző európai Konfuciusz Intézetek életképeiből, megtekinthetjük a kínai delegáció fotókiállítását, valamint találkozhatunk a Fudan Egyetem néhány hallgatójával, akik zenei előadással készülnek. 

 A délután folyamán kerekasztal-beszélgetésen is részt vehetünk, mely a ,,Roundtable discussion on Contemporary Chinese Foreign Policy" címet viseli.

A hivatalos meghívó szövege:

Tisztelt Kollégák!
 

Ezúton szertnénk meghívni Önöket neves kínai partnerünk, a sanghaji Fudan Egyetem nevében is közös rendezvényünk megnyitójára és az azt követő fogadásra.
Időpont: október 6., hétfő, 12.30
Helyszín: BCE Főépület, Zsibongó / III-as előadó
Programok:

12.30 - 13.30
Megnyitó, köszöntő beszédek, kínai népzenei előadás, a Fudan Egyetem bemutatója, fogadás a III-as előadóban
14.00 - 16.00
Kerekasztal beszélgetés a Fudan Egyetem előadóinak részvételével a Nemzetközi Tanulmányok Intézet szervezésében „Roundtable discussion on Contemporary Chinese Foreign Policy” címmel

A program teljes ideje alatt az információs kiállítás területén megtekinthető a kínai delegáció fotókiállítása is „A Glimpse of Campus Life in China” címmel. A nyílt nap a BCE - Kína Központ és a Fudan Egyetem szervezésében, valamint külföldi partner Konfuciusz Intézeteik (Frankfurt, Sydney, Stockholm, Edinburgh) közreműködésével valósul meg.

    A szervezők mindenkit sok szeretettel várnak!

    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése